Swingerklub i aalborg swingerklub nørresundby

swingerklub i aalborg swingerklub nørresundby

Hos Pussykat Club får du en swingerklub, der er centralt placeret i Aalborg (Vesterbro 55, meter fra busstation og hovedbanegård) Vi har også en diskret. Unge kvinder valfarter til swingerklubber - i modsætning til de yngre mænd. I Nørresundby er der mangel på unge mænd. Billedet er fra en en tidligere Swingerklub, der lå på Hadsundvej i Aalborg. Arkivfoto: Lars Pauli. Aalborg Kommune november Swingerklubben Bella Fantasia I Nørresundby holder i denne uge åbent hus for at vise, at der ikke er så.

Videos

Martin Fra Nørresundby - Nørresundby Boulevard (iPad2 Version) Liste over danske swingerklubber og steder med arrangementer. Se hvem der kommer og er du modig, kan du selv angive at du Aalborg. Pussykat club. Aalborg Kommune november Swingerklubben Bella Fantasia I Nørresundby holder i denne uge åbent hus for at vise, at der ikke er så. Danmarks største guide til swingermiljøet, swingerklubberne og livet som swinger. Bliv klogere på hvordan du starter som swinger og find henvisninger til.

Swingerklub i aalborg swingerklub nørresundby - sagde

Foruden fredag og lørdag har de nogle gange swinger arrangementer i klubben på hverdags aftner. Nu bor du på Bornholm, kan jeg forstå. Ved at klikke på klubnavnene hopper du direkte ned til den klub du ønsker at læse om. Beskeden bliver sendt til Swingerguiden. Midtsjælland Romantica -  4 events. Vi kommer her med eksempler på lingeri og legetøj til den frække swinger. swingerklub i aalborg swingerklub nørresundby

1 thought on “Swingerklub i aalborg swingerklub nørresundby”

  1. Has come on a forum and has seen this theme. Allow to help you?

Leave a Reply